I'm Live!
Watch Now

Ohjelma

Skynett Onlinen järjestäjät toivottavat sinut tervetulleeksi syksyn viihdyttävimpään viikonloppuun! Tapahtumassamme pääset nauttimaan monipuolisesta kattauksesta huipputason eSportsia, intensiivisiä turnauksia ja rennompia yleisöpelejä. Meillä on mitä tarjota ja sinun ei tarvitse edes poistua kotoasi!

Laaja kattaus online-turnauksia

Osallistumismaksuttomia, palkintopotillisia turnauksia järjestetään nyt Yhdeksässä eri pelissä. Käy haastamassa yksilöpeleissä muut kisakumppanit ja kerää joukkuepeleihin oma ykköstiimisi. Tällä kertaa turnauspalkinnot voi haalia itselleen omalta pelituolilta käsin!  

Kaikki turnauksiin liittyvät infot ja ilmoittautumisohjeet löydät Turnaukset –sivultamme.

Turnauspelit

Joukkuepelit

CS:GO 5 vs 5

CS:GO 2 vs 2

PUBG

Rocket League

League of Legends (EUW)

Dota 2

Yksinpelit

NHL 21

Magic the Gathering: Arena

Paint – 98

Pro Pilkki 2

Yleisöpeleissä ei pelata hiki pinnassa

Online-tapahtumassa lanifiilistä luodaan yhdessä pelaamisella ja toisten pelaamista seuraamalla. Tapahtuman aikana voit osallistua yli kymmenessä pelissä yleisöpelistriimiin, joissa pääset pelaamaan kavereittesi kanssa ja striimaajan opastuksella, tai voit seurata, kun muut pelaavat kyseistä peliä. Lisäksi yleisöpeleihin osallistumalla, osallistut kilpailuihin, joissa voit voittaa palkintoja pelkästään striimiä seuraamalla. Kaikissa striimeissä ei välttämättä edes pelata, vaan keskustellaan porukalla eri aiheista.

Käy tutustumassa ennakkoon yleisöpelikattaukseen ja tarkista aikataulusta oman suosikkisi striimin ajankohta. Otetamme vastaan toiveita yleisöpeleistä, joten rohkeasti esittämään omia toiveita Discordissa! Kaikki yleisöpelit ja niiden aikataulut löydät osoitteesta https://www.skynett.fi/yleisopelit

Tapahtumasta löytyy siis jotakin jokaiseen makuun!

Speedrun showcase

Skynett Online -tapahtumassa pääset näkemään myös jännittäviä hetkiä speedrunin merkeissä!

Flep, LeMeitz ja Kytkinhuolto kisaavat kuka läpäisee A Story About My Uncle -pelin nopeimmin. He kaikki vetävät pelin ”blindina”, eli kenelläkään ei ole siitä aikaisempaa tietoa tai kokemusta. Kilpailusta tulee erittäin kiinnostava, sillä siihen osallistuu varsinainen speedrun -taituri. LeMeitzillä on tämän hetkinen Resident Evil 2 Remaken Leon Standard Handgun Only -kategorian maailmanennätys!

Kisan juontavat Smyygels ja Zathraz7. Suoraa lähetystä pääset seuraamaan osoitteesta: https://www.twitch.tv/zathraz7

Ykkösketjun kiekkostriimaaja

Virran änäriturnauksen lisäksi ykkösluokan kiekkoviihdettä tarjoaa Imatralainen NHL Nestori! 

Ota Nestorin striimi haltuun perjantaina klo 22:00 alkaen osoitteessa: https://www.twitch.tv/nhl_nestori 

Esimakua Nestorin taidonnäytteistä löytyy myös YouTubesta osoitteesta: https://www.youtube.com/results?search_query=NHL+nestori

Tule seuraamaan eSports-liigojen matseja

Skynett Online tarjoilee vuoden merkittävimmän viikonlopun kotimaisen esportsin merkeissä!

CS:GO ESML finaalit eivät jätä ketään kylmäksi, sillä keväällä alkanut liigakausi huipentuu lauantaina. Lisäksi CS:GO faneja hemmotellaan Trailblazers Fall Seriesin liigapeleillä. SM-tunnelmaan päästään myös Formula 1 ESML liigassa, jonka Italian osakilpailu nähdään perjantaina klo 21:00 alkaen ja Azerbaidzanin osakilpailu lauantaina klo 12:00, sekä Abu Dhabi klo 18:00 alkaen.

Tule katsomaan, kuinka Suomen nuoret esports-lupaukset pärjäävät, ja jännitä kanssamme!

Liigoihin pääset tutustumaan alla olevista linkeistä:

CS:GO:n SM-liiga

Formula 1 SM-liiga

Trailblazersin CS:GO – fall series

Lupsakkaa Skynett lanifiilistä

Skynett jatkaa samalla hyvän fiiliksen linjalla myös online-tapahtumassa. Teemme kaikkemme sen eteen, että luomme teille viihtyisän ja monipuolisen viikonlopun pelien parissa. 

Voitte luottaa infotiimiimme niin etusivulla, kuin myös Discordissa. Infotiimiläisemme huolehtivat siitä, että pääsette koko tapahtuman ajan vaivatta kokemaan kaiken sen hyvän, mitä meillä on teille tarjota.

Stay home, stay safe! Viritellään verkon kautta koko Suomen laajuinen lanitunnelma!

skynett logo

I'm back!

Affiliates