Paint

Yleistä

Skynett Langames 22-tapahtuman MS Paint-kilpailu käydään keskiviikkona 28.12.2015 kello 17:00-18:00 tai CS:GO semifinaalien jälkeen, mikäli CS:GO -ottelut pitkittyvät. MS Paint -kilpailuun ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Riittää, että noudatat sääntöjä ja palautat kilpailutyösi ajoissa.

Kaikkien kilpailuun osallistuvien tulee olla lukenut ja ymmärtänyt nämä alla mainitut ohjeet ja säännöt, minkä lisäksi kilpailijoilta odotetaan hyvää käytöstä. Epäurheilijamaisesta toiminnasta seuraa rangaistus. Kilpailun järjestäjällä on päätäntävalta kaikista sääntörikkomuksia seuraavista rangaistuksista, ja rankaisematta jättämisestä. Kilpailun järjestäjä voi laittaa turnauksen tauolle vakavan teknisen ongelman tai esimerkiksi sairauskohtauksen vuoksi.

Kilpailuvastaavana toimii Niklas Jantunen (konepaikka G6). Yhteystiedot saatavilla tapahtuman infosta. Ennen tapahtumaa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse. Osoite on muotoa etunimi.sukunimi<miukumauku>skynett.fi

Ohjeet ja säännöt

  • Kompossa on tarkoituksena tuottaa kuvataiteellinen teos.
  • MS Paint -kilpailussa on sallittua käyttää ainoastaan Windows XP:n mukana toimitettavaa Paintin versiota. Myös uudemmissa Windows-versioissa toimiva sovellus on ladattavissa täältä tai omalla vastuulla osoitteesta http://www.oldversion.com/windows/microsoft-paint/.
  • Työt tehdään kuvakokoon 1280 x 720 px. Vääränkokoisia töitä ei huomioida.
  • Teoksen on liityttävä jollakin selitettävissä olevalla tavalla aiheeseen/aiheisiin, jotka ilmoitetaan kilpailun alkaessa.
  • Kilpailu on yksilökilpailu. Kukin kilpailija saa osallistua kilpailuun ainoastaan yhdellä teoksella.
  • Aikaa suoritukseen on 1 tunti. Arvioitavat teokset on palautettava annettuun määräaikaan mennessä. Työn palauttamiseen liittyvä ohjeistus julkaistaan tapahtumassa.
  • Kolme parasta suoritusta palkitaan. Kilpailun arvovaltainen ja lahjomaton tuomaristo valitsee palautettujen suoritusten joukosta kolme parasta.
  • Ainoastaan Paintin omien piirrostyökalujen käyttö on sallittua. Ulkopuolisen grafiikan käyttö johtaa hylkäämiseen.

Työn palautus

Työn palautus palautuslaatikkoon.